Povestea

Crama Trei Conace

la Festivaluri
Lasă-te purtat de muzică! Descoperă dansul din spatele poeziei vinului! Oferă o notă rafinată evenimentului tău și surprinde cu aroma și pasiunea colecțiilor de vin
Memento Mori și Festina Lente

În inima cramei, sub bolta de piatră, se odihnesc butoaiele de stejar, ce păstrează secretul vinului Memento Mori, creat pentru a-și răspândi aromele de pe pământ și până în țările cerului.

În fiecare pahar de Memento Mori vei descoperi gustul fermecător prin care ne-am dorit să îmbinăm armonios elementele Pământului și Cerului și am creat vinul care poartă cu el o poveste magică despre viață și ceea ce va urma.

Viața se trăiește Azi
…Tu mai torni în pahar
Încă o zi. 

Grăbindu-se încet, a fost ales să fie creat un vin care te poate face să fii părtaș la o poezie a senzațiilor și aromelor. 

Într-un dans dintre tradiție și inovație, acest vin își cântă propria simfonie, căpătând profunzime și complexitate prin grija oenologului care poartă cu sine amprenta măiestriei. 

Te invit, dar grăbește-te încet…să intri într-o lume aparte, în povestea noastră altfel, de a descoperi tumultul dansului din spatele poeziei acestor vinuri!

Cu ochii închiși
mângâi paharul rece din mână… 
Nu te-am atins de ieri
simt că au trecut ani.

Invitație la Festival?

Povestea Crama Trei Conace poate fi prezentă la festivalul tău!

Un festival de arome și note delicate de pasiune și savoare.

Vezi povestea noastră la

Evenimente Trecute