Povestea

Crama Trei Conace

în Restaurante
Fiecare vin spune o poveste unică! Fiecare degustare dăruiește bucurie printr-o experiență senzorială fină, gata să completeze savoarea gastronomică oferită de restaurantul tău!


Poți fi parte din povestea Crama 3 Conace, alegând eleganța subtilă și esența autentică din vinurile sale:
Memento Mori și Festina Lente

În inima cramei, sub bolta de piatră, se odihnesc butoaiele de stejar, ce păstrează secretul vinului Memento Mori, creat pentru a-și răspândi aromele de pe pământ și până în țările cerului.

În fiecare pahar de Memento Mori vei descoperi gustul fermecător prin care ne-am dorit să îmbinăm armonios elementele Pământului și Cerului și am creat vinul care poartă cu el o poveste magică despre viață și ceea ce va urma.

Viața se trăiește Azi
…Tu mai torni în pahar
Încă o zi. 

Grăbindu-se încet, a fost ales să fie creat un vin care te poate face să fii părtaș la o poezie a senzațiilor și aromelor. 

Într-un dans dintre tradiție și inovație, acest vin își cântă propria simfonie, căpătând profunzime și complexitate prin grija oenologului care poartă cu sine amprenta măiestriei. 

Te invit, dar grăbește-te încet…să intri într-o lume aparte, în povestea noastră altfel, de a descoperi tumultul dansului din spatele poeziei acestor vinuri!

Cu ochii închiși
mângâi paharul rece din mână… 
Nu te-am atins de ieri
simt că au trecut ani.

Invitație la Restaurant?

Povestea Crama Trei Conace poate fi prezentă în restaurantul tău!

Un vals elegant de gusturi, mistere și pasiuni ascunse în fiecare strop.

Vezi povestea noastră în

Restaurante